The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapı ilgilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına sebep olabilir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle hareketsiz katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Sevdiklerimiz ortada ket olan bu sistemleri bu bilinçle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde uzman ve bilgili personelimiz sayesinde sizler yürekin yaşantı kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın şayan standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını yakalamak ciğerin etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu boyut arama edilmelidir. 

Yekta kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması umulur yangın ve benzeri acil durumlarda önlem vira etmek en önemli tedbirlerin Yangın Çıkış Kapısı başlangıcında hasılat.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoğu kez 60 zaman, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın durumunda 120 dakikaya kadar dayanıklı kalmalarını sağlayıcı yangın merdivenleri yanmaz malzemeden yapım edilmektedir. Yangın merdivenlerinin yaman ve yangını diğer alanlardan en azca 90 an ayrı tutacak şekilde tasarlanması zorunludur.  Bir binada muktezi olan yangın merdiveni nüshası eleştiri bir faktördür.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış geçmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır Yangın Merdiveni Kapısı eğer yoksa, USA NFDA 80 standartı, EN ve CE standartları temel kızılınabilir bunun dışında mevkiçe gösterilen yönetmeliklere orantılı olmalıdır.

yangın kapısı Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde iki farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak sinein kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page